september 2018
M D W D V Z Z

BUSDIENST

De buschauffeur en Anja, de begeleidster, komen je kapoen ’s morgens ophalen aan de deur. ’s Avonds brengen ze je bengel na een boeiende dag weer thuis. Makkelijk toch!!!
Voor meer informatie, kijk even in de rubriek: leerlingenvervoer

KINDEROPVANG “KIKOEN”

Moet je langer werken of ’s morgens vroeger vertrekken, geen probleem!
Dit kan dankzij de samenwerking met de gemeentelijke kinderopvang!

SMAKELIJK ETEN IN ONZE REFTER

De kleuters kunnen ’s middags hun boterhammen of soep opeten in de refter.

GROEN, GROEN, GROEN,

Onze school ligt midden in het groen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen ravotten in het gras. Dat ze kunnen voetballen op een  veld met 2 echte goalen. Dat ze in de lente op zoek kunnen gaan naar kriebelbeestjes. Dat is pas FUN!!!

UITSTAPPEN

Onze bengels gaan regelmatig op uitstap. We trekken met onze picknickzak naar de kinderboerderij of naar het Cultureel centrum in Heist op den Berg, sporten in de sporthal, eten in een echt restaurant, de vliegers zien opstijgen te Deurne, tanden laten nakijken bij de tandarts en een bezoekje brengen aan de brandweer…

PAS GEVERFDE KLASSEN

We hebben samen de handen uit de mouwen gestoken. De klassen hebben een nieuw laagje verf gekregen. Tinten als grasgroen en lavendelblauw komen hier dan ook goed tot zijn recht. Het geeft de klas iets extra. Fris en fleurig … ja goed om in te werken en te spelen.