Wat is het oudercomité?

Het oudercomité is een groep enthousiaste ouders die zich actief inzet om het leven op en om de school voor onze kinderen nog aangenamer te maken. Wij organiseren een aantal activiteiten vóór en samen met directie, de leerkrachten en de leerlingen. Met de opbrengst van deze jaarlijkse activiteiten ondersteunen we de werking van de school.

Vergaderingen

Het oudercomité vergadert op regelmatige basis in de school. Een gelegenheid waar de ouders elkaar kunnen ontmoeten. Ouders kunnen elkaar zo beter leren kennen, maar ook hebben ze de mogelijkheid om de leerkrachten “anders” te leren kennen. Vergaderingen bijwonen is niet verplicht. Je kan ook gewoon een helpende hand zijn (zie onder).

Wat doen wij?

Het oudercomité ondersteunt de werking van de school door de handen uit de mouwen te steken bij het schoolfeest, het mosselfeest, een aantal klusjes op te knappen en tal van andere activiteiten. Het oudercomité doet ook financiële giften aan de school waarmee de school in overleg met het oudercomité bepaalde zaken kan aankopen die ten goede komen van alle leerlingen, zoals turnmateriaal, inhoud van de speelkoffers, didactisch materiaal,…

Interesse?

Vind je het oudercomité een leuk initiatief? Aarzel dan niet om langs te komen op één van de vergaderingen. Kamp je met tijdsgebrek? Geef je dan op als helpende hand en we contacteren je wanneer we extra hulp kunnen gebruiken.
Je kan contact opnemen met de bestuursleden van het oudercomité of via e-mail op oudercomite.dewijngaard@hotmail.com

Cindy Buelens (Voorzitter) 0474/86.26.48

Natasja Swaans (Ondervoorzitter) 0496/24.34.59

Leden:

Anja Kerkhofs, Evi Sluyts, Tanja de Roeck, Ramon Martinez, Ann Valckx, Kevin Heremans, Kelly Hermans, Petra Brabants, Bob De Metz, Gudrun Bouwen, Nathalia Lebed.